En aquesta tipologia de llar unifamiliar la planta està formada per varis  MIRADORS que poden estar junts o separats, obtenint façanes de 12 metres de llargada. Es poden organitzar en PLANTA BAIXA o en PLANTA BAIXA i PLANTA PRIMERA.
Aquesta és òptima per  solars AMPLES amb amplades superiors a 24 metres.

Les llars SMART es construeixen amb un sistema de xassís d’injecció de formigó i fusta. Es caracteritza per la rapidesa d’implantació: en 2 dies s’apilen els mòduls i la casa queda instal·lada. Les peces prefabricades tenen unes dimensions de 3 metres d’alt, 6 metres d’ample i 1,2 metres de fons. Es poden apilar fins a 3 altures. Es defineixen un xassís bàsic que es va completant amb paquets addicionals, perfeccionant l’habitatge. L’acabat interior es realitza al taller i ja venen tots els materials instal·lats dins les peces que es col·locaran al solar. L’ alt grau d’industrialització permet un molt bon aïllament tèrmic i la inèrcia tèrmica del formigó augmenta la sensació de confort. El fet de ser peces independents evita la transmissió del so d’impacte a través de l’estructura.
Els habitatges SMART permeten la configuració de funcions intel·ligents (CFI) per a la il·luminació, les persianes, el clima i la seguretat que es controlen des d’una aplicació d’smartphone o tauleta.

smartliving-ESPECIALS-60-67-SLX1173+65
fusto-00-01-SLUU1108L+36