A les llars unifamiliars CLASSIC.SLUUE, la planta està formada per varis  MIRADORS tocant-se entre ells i a la vegada amb peces GIRADES entre si obtenint façanes de 12 metres de llargada. Es poden organitzar en PLANTA BAIXA, o PLANTA BAIXA i PLANTA PRIMERAERA.
Les  CLASSIC.SLUUE són òptimes per a solars AMPLES amb amplades superiors a 18 metres.
La planta baixa es distribueix en una sala d’estar, un menjador, una cuina, bany, safareig.  També la planta baixa pot disposar de zona d’habitacions amb bany o habitació suite, segons les necessitats del client. La planta primera es distribueix en la zona d’habitacions i banys.

Les llars SMART es construeixen amb un sistema de xassís d’injecciós de formigó. Es caracteritza per la rapidesa d’implantació: en 2 dies s’apilen els mòduls i la casa queda instal·lada. Les peces prefabricades tenen unes dimensions de 3 metres d’alt, 6 metres d’ample i 1,2 metres de fons. Es poden apilar fins a 3 altures. Es defineix un nivell bàsic que s’amplia amb diferents packs d’acabats. L’acabat interior es realitza al taller i ja venen tots els materials instal·lats dins les peces que es col·locaran al solar. L’ alt grau d’industrialització permet un molt bon aïllament tèrmic i la inèrcia tèrmica del formigó augmenta la sensació de confort. El fet de ser peces independents evita la transmissió del so d’impacte a través de l’estructura.
Els habitatges SMART permeten la configuració de funcions intel·ligents (CFI) per a la il·luminació, les persianes, el clima i la seguretat que es controlen des d’una aplicació d’smartphone o tauleta.

smartliving-ESPECIALS-99-12-SLX1492+36AP
smartliving-SLUU1180A-AP
Menú